Frank

Mijn naam is Frank, ben geboren in 1979 in Eindhoven. Op dit moment woon ik samen met mijn vrouw Kiki in Eindhoven. Sinds april 2019 verzorg ik (weer) trainingen op HTC Son Tennis.

Terug op het oude nest… Na mijn HBO opleiding Sport Management in Tilburg heb ik van 2001 t/m 2007 met veel plezier op HTC Son Tennis competitie gespeeld en lesgegeven aan alle leeftijden en niveaus.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst les heb gegeven op HTC maar ik ga er vanuit dat ik nog een hoop oude bekende tegen ga komen. Naast dat het leuk is om deze oude bekende tegen te komen heb ik er ook veel zin in om de (voor mij) nieuwe leden te ontmoeten en te leren kennen. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie allemaal op en rondom de baan weer tegen te komen.

Na 7 jaar als fulltime tennistrainer te hebben gewerkt heb ik in 2009 de overstap gemaakt naar de farmaceutische industrie. Ik heb flink wat jaren binnen de sales als verkoper gewerkt en deze ervaringen later gebruikt als Field-trainer op de trainingsafdeling.  Het ‘’trainer’’ zijn blijft blijkbaar toch in je bloed zitten 😉

Momenteel ben ik werkzaam als Product Manager binnen de marketingafdeling.

Ik tennis al van jongs af aan en heb zo’n beetje alle fases binnen de KNLTB jeugd opleiding doorlopen. Halverwege mijn middelbare school heb ik de overstap gemaakt naar een tennisschool. Eerst bij Henk van Hulst en vervolgens bij Rudi Visser.

In mijn jongere jaren heb ik op de KNLTB ranglijst in zowel de heren enkel als dubbel in de top 100 van Nederland gestaan. Mijn huidige rating is momenteel HE en HD 3.

Sport is en zal altijd mijn passie zijn en blijven. En juist om die reden heb ik in 2017 naast mijn huidige werk met veel plezier de opleiding Personal Trainer A en B en Sport&Voeding gevolgd. Deze extra opgedane kennis wil ik graag overbrengen aan jullie als mijn toekomstige leerlingen.

Uiteraard ben ik zelf ook nog op de tennisbaan actief. Naast mijn competitie in Duitsland speel ik ook nog eredivisie Heren op zaterdag bij ELTV in Eindhoven.

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met Stefan aan de slag te gaan en alle leden en toekomstige leden enthousiast te maken en te houden voor deze geweldige sport.

Hopelijk snel tot ziens op het tennispark van HTC Son Tennis.