Tenniskids training

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Op HTC Son Tennis gebruiken wij dit concept ook. Het WhoZnext team van HTC organiseert het hele jaar door leuke activiteiten waardoor wij één van de actiefste clubs uit de regio zijn!

De leeftijdsverdeling voor de verschillende fases ziet u in de tabel hier onder. Maak vervolgens de keuze die bij uw kind past.

Let op! Leerlingen die willen deelnemen aan een lescyclus dienen lid te zijn van HTC Son Tennis. Voor de kinderen t/m 5 jaar is dit nog gratis, vervolgens wordt er 75 euro per jaar in rekening gebracht voor junioren.

Klik op de kleur voor meer informatie over die fase.


De trainingen bij Tenniskids worden gegeven door Stefan Jorna. De trainingen bij Wedstrijdtennis worden gegeven door Stefan Jorna en Frank Bruens.