Over het digitale Tenniskids programma

Tennis is een moeilijke sport om te leren. Maar nu niet meer! TennisKids Online biedt jeugdspelers, tussen de 4 en de 8 jaar, leuke en leerzame activiteiten. Hierdoor kunnen ze eerder het tennisspel spelen dan nu vaak het geval is.

Binnen TennisKids Online gaat het om spelplezier en het ontwikkelen van algemene motorische en basis specifieke tennis vaardigheden, o.a. bal en slagvaardigheid. Alles gebeurd spelenderwijs en alles is aangepast aan de leeftijd van het kind.

screenshot-tommytenniskids

Digitale lessen volgen

Wij bieden jeugdspelers gedurende hun Tenniskids training ook digitale lessen aan. Deze digitale lessen bieden ondersteuning aan de Tenniskids praktijklessen. Onze jeugdspelers leren samen met Froggy  op een toegankelijke en moderne manier tennissen.

Klik hier om aan jou digitale lessen te beginnen!

HTC Son Tennis en Tenniskids Online

HTC beschikt over 2 mini-baantjes die speciaal voor deze doelgroep aanwezig zijn maar zijn ook leuk voor de oudere jeugd spelers en volwassen tennissers. Naast kleine baantjes maken we gebruik van kleinere rackets en speciale tennisballen. Tijdens de cursus maken we gebruik van ondersteund lesmateriaal, zoals;- stickerboekjes, scorekaarten, gimmicks, en diploma’s deze sluiten perfect aan bij de mogelijkheden en de belevingswereld van jonge kinderen. Spelenderwijs leren ze de technisch en tactisch basisvaardigheden van tennis. Wie weet, levert het HTC Son ook een aantal talenten op.