Jeugd 12 t/m 17

Als je je kind een voorsprong wilt geven in het ontwikkelen van liefde voor sport en een gezonde, actieve levensstijl, hoef je niet verder te zoeken dan ons tennisprogramma voor kinderen! Ons programma is speciaal ontworpen om kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar kennis te laten maken met de spannende sport van tennis in een leuke, veilige en ondersteunende omgeving.

Onze ervaren coaches zijn getraind om te werken met kinderen van alle vaardigheidsniveaus, van beginners die nog nooit een racket hebben vastgehouden tot meer gevorderde spelers die hun techniek en strategie willen verbeteren. We gebruiken leeftijdsgebonden apparatuur en oefeningen om kinderen te helpen bij het opbouwen van hun vaardigheden, coördinatie en zelfvertrouwen op de baan.

Tennis is niet alleen een geweldige manier om actief en gezond te blijven, maar het leert ook belangrijke levensvaardigheden zoals teamwork, sportiviteit en doorzettingsvermogen. Bovendien is ons programma een leuke manier om nieuwe vrienden te ontmoeten en te socialiseren met andere kinderen die een passie voor de sport delen.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende nieuwe activiteit voor je kind, meld ze dan vandaag nog aan voor ons tennisprogramma! Met onze deskundige coaches zal je kind binnen de kortste keren een zelfverzekerde, vaardige en enthousiaste tennisser worden.