Paul

Beste HTC’ers, 

Mijn naam is Paul Nagel, ik ben 27 jaar en geboren in Son en Breugel.

Toen ik 7 was ben ik begonnen met tennissen bij HTC. Ik heb hier uiteindelijk 15 jaar getraind waarvan flink wat jaren in de selectie. Ik heb enkele jaren competitie gespeeld op de zaterdag en zondag met als hoogtepunten de kampioenschappen in 2016. Momenteel speel ik competitie bij TV Son en Breugel op de zaterdag en sta ik 4-4 op mijn pasje.

Na mijn HAVO-diploma ben ik het CIOS in Arnhem gaan studeren. Ik heb door middel van een versneld 2 jarig traject deze opleiding afgerond. Ik heb tijdens deze opleiding voor het keuzevaak tennisleraar gekozen. Mijn stage heb ik bij Stefan gedaan. 

Na het CIOS heb ik de opleiding SPECO Sportmarketing gedaan. Tijdens deze opleiding heb ik als bijbaan gewerkt als tennisleraar bij verschillende clubs in de regio. Naast de tenniswereld heb ik altijd als droom gehad om in de voetbalwereld te werken. ik heb uiteindelijk ongeveer 4 jaar bij PSV gewerkt op verschillende afdelingen.

Momenteel geef ik 4 dagen les bij TV Son. Daarnaast geef ik een paar uur in de week les bij HTC. Ik vind het erg mooi dat ik op de club lesgeef waar ik stage heb gelopen en zelf ben opgegroeid. 

Vanaf februari ga ik, samen met mijn vriendin, 5 maanden in Spanje wonen. Mijn vriendin gaat hier stage lopen en ik wil hier tennisles gaan geven. Daarnaast hoop ik ervaring op te gaan doen bij een Spaanse voetbalclub. Hierna hoop ik gewoon weer terug te komen 😉

Hopelijk tot snel op de baan!

Groetjes,

Paul